2019-08-30 Eknö

Näst sista i Augusti, hoppas på ett fint september. Lika mysigt varje fredag när vi åker ut till vårt andra hus.. om några månader stänger vi sommarhuset, bäst att passa på. Klart man kan åka ut på vintern, men då får vi släpa vatten.

(null)
Solnedgång åt ena hållet 
(null)
Ljust och fint åt andra hållet
(null)
Ny radiator till förrådet på landet. En wösab med konvektorer. Till huset blir det vita platta i sten för att behålla värmen.. judt nu har är det bara två av nio radiatorer i hela huset som fungerar. Om hösten blir det lite jobbigt, eftersom vi även har eldningsförbud på braskaminen! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Pelle såg ut som han Varit ensam i en vecka... men farmor och farfar va bara på middag.. hehe, så han klarar sig nog en timme till. Nu far vi till landet för att lämna lite saker.
(null)

(null)
Så här ser det ut varje gång... nästa helg skall vi försöka få ut en balkongdörr... visst man kan anlita någon som fraktar ut. Men detta är hela nöjet. Bra träning! Ialla fall för M😉 jag dirigerar🙃
(null)

(null)
Äntligen, snart ör toastskagen klar att inmundiga.
(null)

(null)
Öppnade upp en present jag köpte för en sex år sedan... bra present till landet nu när hösten närmar sig. Idag när vi kom ut va det alldeles för varmt att tända ljus. Blir en annan gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0