2017-12-20 Mjölk- @ Äggfri Lussekatt

Testade att baka helt mjölk- och äggfria Lussekatter. Riktigt mumsigt och dessutom fluffiga.

1pkt jäst
1 sockerbit
2 pkt saffran
200 gram smör
1 pkt Oatly 
5 dl Havremjölk
Vetemjöl

Pensla med mjölkfritt smör och doppa i strösocker .
Mums 

Tydligen är saffran giftigt så länge det inte upphettats. L ringde Giftinformationscentralen, är inte farligt att äta lite deg trots att man ännu en fyllt ett.
(null)
Inte lila populärt med en färdig Lussekatt.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0