2015-09-27 Victoria Secret


Den här påsen gjorde mitt liv lite kortare!

Vi hade checkat in på Gatwick, satt och halvsov, fick meddelande om försening på 1 timme. 
Vi gick och åt en bit mat. Victoria secretpåsen var med. När vi skulle gå var jag som inlåst, då bordsgrannarna ställt stol framför min utgång, andra hållet satt en fyrbarnsfamilj. M tog Victoria secretpåsen och spritpåsen, jag tog min tunga väska och gick. 
Jag gick på toaletten, lämnade min tunga väska med M vid ett fik. När jag byter av M som även han går på toaletten, ser jag att Victoria secretpåsen saknas, spritpåsen står där. Jag hade nämligen mitt pass i den samt boardingkortet...

Lätt panik är ett milt uttryck. Gick direkt in på matstället vi senast vart till, ingen påse! M har nog aldrig sett så många människor bära på just en Victoria secret påse! 

Vi blev hänvisade fram och tillbaka till säkerhetsavdelningen, som slutade med att vi gick genom en gång på ca 500 meter, kommer rakt ut till incheckningen, bakvägen! Hmmm, vem som helst skulle bara kunna gå rakt igenom, vad är det för säkerhet.... Vi sprang raskt tillbaka. Jag gick raka vägen till matstället för att höra om dom sett en Victoria secretpåse, vilket dom gjort, dom hade ställt den i sopskåpet😳. M hade ställt den på bordet i tron att jag skulle ta den... Hmmm medan jag hade fullt sjå att trassla mig ut från bordet med den tunga väskan... Miss i kommunikationen.
Om jag blev glad.

Jaja, jag vet att man bör förvara passet på ett säkrare ställe😎.  



Finaste dottern blev glad över påsens innehåll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0