2014-05-09 Däckia

En vecka innan skifte till sommardäck fick jag punktering på det högra framdäcket som va sommardäcket... Bytte till vinterdäck.. åkte till Däckia i Nacka för att höra om det gick att laga.. Yes.. fick ett sms samma dag på kvällen att däcket va klart för hämtning.
 
Endast 100 kr fick jag betala för att laga hålet i däcket ( ett rejält hål). Dom frågade om jag ville att dom skiftade till sommardäcken. Jaaaa sa jag mer än gärna... För 580 kr fick jag både punkteringen lagad och skifte av däck.. 20 minuter tog de...
 
Jag kör hem bilen, har inte många kilometer från däckverkstaden. Ställer bilen på uppfarten. När M skall se efter lagningen... då hittar han en nyyyyyyyyy Skruv som skurit in i däcket igen... Meeeen what. Har jag tur, nej aldrig!
 
På måndag morgon står jag kl 7,30 utanför Däckia, vet inte va dom tänkte, men dom skrattade lite, när jag berättade att jag fått en till skruv och punktering.. Dessutom samma däck! Jag lämnar bilen och en timme senare får jag ett SMS att jag kan hämta bilen. Helt gratis, behövde inte betala ett öre.. vilken service.
 
Nästa gång jag köper nya däck, ja då blir det Däckia i Nacka, dom vet vad service är. Däck är dyrt, så dom tar säkert igen vinsten i nyförsäljning. Klart jag kommer köpa mina nästa däck på Däckia i Nacka. Jag betalar hellre någon tusenlapp mer, när jag vet att servicen är hög.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0