2013-05-19 Bränd radiator..

 
Radiatorn på landet har nog gjort sitt!
 
Ursäkta dammet... Vi tänkte måla om sovrummet tills de nya sängarna kommer...
Radiatorn har inte fungerat på en 10 år... Lika bra att byta ut den... Men vad hade hänt här då... hua, inte bra.
Liknande hade hänt i kökets taklampor, som vi bytte för ett antal år sedan...
Kanske hände de i samband med blixtnedslaget för en massa år sedan.. De small till rejält, vår videokamera gick sönder, hela huset lyste upp trots att lamporna va nedsläckta.. snacka om spänning! Jag och L och J satt med gummistövlarna mitt i huset,, stackars barn som fick ta på sig gummistövlar när åskan gick...
 
 
Bjuder på en lite trevligare bild.... Vi åkte ut till landet i fredags för att fixa pumpen som inte gick igång... vis fastnade till idag söndag pga. dimma. Ganska mysigt och lugnt,, tur jag alltid har med mig för mycke mat..
När jag skulle sätta in maten i kylskåpet märkte jag att den inte lyste riktigt.. Hmm tänkte jag undra om en fas har gått.. Tänkte då på M, M´s syste, en julafton för flera år sedan, när hon satte in skinkan som aldrig blev klar pga att en fas gått ute i stolpen..Kom ihåg att hon sa att ugnen inte lyste som den skulle.. aha.. tänkte jag, jag sätter på ugnen och mycket riktigt, lampan lyste riktigt svagt... M bytte proppen i skåpet och pumpen gick igång.. Där sparade vi 30000..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0