2021-09-20 Vindruvor

I lördags upptäckte jag och Lillskrutt att vindruvorna smakade helt fantastiskt…
 Hmm va ska man göra med dessa.. vin va första tanken. Blev saft istället. Hade allt hemma. Vindruvor, citron och ingefära, samt vatten..

Hade lite för mycket vatten i kastrullen, men va gör det, behöver inte blanda ut så mycket.
Smakar lite som äppelsaft.

Kokade upp i  20 minuter. Stampade med potatispressen. Lät rinna av i silduken i ca 20 minuter. Kokade upp med lite av den pressade saften i 10 minuter , pressade med potatispressen igen. Sila i 10 minuter. Koka upp med ingefärabitar och citronskivor. Häll upp i tvättade och kokade rena flaskor..
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0