2921-04-26 Myffins

Ibland händer det att istället för att kasta maten, vevar  ihop ingredienserna som snart passerar bäst-före-datum. Hade ägg, Philadelphiaost. Inte blev det mat. Utan dessa godingar. Dessutom perfekt att frysa.

2 ägg vispas förhand med 2dl strösocker. Smält 100 g smör. Veva ner 2dl vetemjöl, 4 msk kakao, 2 tsk vaniljsocker, 2 tsk bakpulver och en nypa salt. Veva även ner det smälta smöret.
Klicka i. Små formar. In i ugnen 200 g vanlig eller 180 varmluft. Ca 10 minuter, beroende på storlek av muffinsform.

Topping
Veva ihop 200 g philadelphiaost och 1 dl florsocker samt någon msk iMat för att få fin konsistens .

Låt muffinsen svalna innan ni spritsar på toppingen. Kokos är aldrig fel att strö över.
Mums

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0