2020-12-31 Sista dagen

Då va vi här igen. Ytterligare nytt år på intåg. Måste ändå säga att 2020 varit ett fantastiskt år på många andra plan. Sen har vårt virus Covid funnits runt om oss, som blivit till en vardag. Såklart tråkigt att inte träffa våra nära och kära som vi vanligtvis gör. Vi har bara fått tänka om lite. Att träffas ute för en promenad eller grillning. Där var och en tar med sig sin mat och dryck är ju ganska skönt. Inga prestationer på att alla skall gilla korven man köpt.

Jag har inte varit hos frisören på över ett år, normalt tre gånger per år a 4500kr eftersom jag brukar bjuda med dotter och numera barnbarn... vilket medför att mitt hår nu vuxit ostyraktigt. Plånboken har däremot mått bra. Men men. Inte nog med det har vi dessutom sparat pengar på resorna som inte blivit av, inte helt fel, resekontot går till att avlopp på landet, ibland något positivt. hade varit roligare med en bättre båt.. men avloppet är något nödvändigt.

Har dessutom fått spendera enormt mycke tid med min kära man. Vi sitter i varsin flygel hemma och jobbar, han ser till att jag både får frukost, lunch och en promenad.. inte illa. 
Tar ju lite mer tid att värna om kollegorna när man sitter hemifrån, men det är värt att ta den tiden. Slipper ju ändå resvägen till och från jobbet, som man kan lägga på omvårdnad.


Nyårsafton blev en träff med goda vänner för en skogspromenad med fika. Därefter grillning utomhus. Sen på med myskläderna, klädställningen framme som skymde den mysiga brasan, som en vanlig dag.  Även här sparade vi en massa pengar på nyårsmaten.  Julmaten inte tala om..  det viktigaste av allt är ändå som man Inte kan köpa av pengar, är vår hälsa. Peppar peppar. Har aldrig varit så frisk, förutom borelia mm. Råkar ju annars på det ena med de andra. Nu när man inte träffar andra, så har man sluppit förkylningar mm.  Så skönt. Sen och om man börjar umgås,,, lär man vara extra känslig. Bara till att fortsätta med avstånd 💚
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0