2021-01-07 Dajmpannacotta

Mums va gott. Detta va tänkt som nyårsefterätt.. men med bara vi två och mätta på skagen, blev det ingen efterrätt på nyår. En vecka senare smakade det mums. Kanske lite mäktigt..

1 gelatinblad som blötläggs i iskallt vatten i fem minuter.
Värm 2,5 dl grädde med en nypa salt och vaniljstång eller vaniljsocker, Har du vaniljstång, skär vaniljstången och dra ut fröna, sjud i 10 minuter innan du plockar upp vaniljstången.Veva ner 100gram marabou dajmchoklad.
Häll upp i glas, in i kylen, minst fyra timmar. Servera med en klick grädde och en krossad Dajm bit.
(null)

(null)


(null)


(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0