2020-05-01 Kladdkaka

Ibland lyckas man.. gillar man kladdkaka som är lite knäckig och kladdig, då skall du testa denna. Kladdkaka helt utan ägg och mjölk

150g mjölkfritt margarin 
2.5 dl strösocker
1 dl kakao
1 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
2.5 dl vetemjöl
1.5 dl outly iMat
100g mörka Odense chokladknappar

Kokos till formen.

Sätt ugnen på 180 grader
Lägg ett bakplåtspapper i en rund form. Smält det mjölkfria margarinet. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.

Pensla formen med lite av det smälta mjölkfria margarinet. Strö kokos i formen. Blanda ner resten av det smälta smöret i bunken med det torra ingredienserna. Veva runt. Häll i iMaten och vena runt till en smidig smet. Blanda runt chokladknapparna, innan du häller smeten i formen, in i ugnen i ca 20 minuter.

Den skall vara kladdig. Som bäst att servera
 4 -6 timmar senare.. 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0