2019-12-31 Nyårsafton


M förbereder fördrinken. Fryst melon, prosecco och tvångskommendera socker som mixas till en smoothie. Mums så gott.
Snart kommer gästerna. Jag förstår inte riktigt hur vi klarar av Maten innan nio nu för tiden. Förr hade vi inte ätit klart till tolvslaget, när vi hade våra barn med... men våra barn var de lugnaste filbunkar som fanns. Eller sp gjorde vi inte så komplicerad mat som tidigare. Antagligen det.. (null) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Paus med Grevinnan och betjänten
(null)

(null)
Efterrätt maräng med rostade mandlar och vit choklad med glass och blåbär från Eknö.. toppat med en blomma. Ätbar såklart
(null)

(null)
Fick alldeles för fina saker. Skålar till Eknö. MonAmie
(null)
Fick även dessa i julklapp. Kommer bli så fint på landet. Fick en fin skärbräda från dottern. Allt ligger i Eknö kassen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0