2020-02-24 Pomeranser

Vilken snäll kollega som köpt pomeranser. Bara att sätta igång med apelsinmarmelad kok.

Dag 1
Kärna ur 2kg pomeranser och skär tunna skivor. Dela i fyra delar innan du skär i tunna skivor. Kärnorna skall sparas till dag 2..
Skär 1kg apelsiner i tunna skivor. Lägg ingen kastrull. Häll över 1 1/2 liter vatten. Låt stå kallt under natten

I morgon blir dag 2
(null)

(null)
Fick lite hjälp
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Snuttarna som blev över la jag för torkning.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0