2020-12-27 Elfa

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag vet vad jag vill ha. Ibland finns inte tid, pengar eller material.. för mig är det viktigt att det vi bygger får ta tid, för att få känslan hur resultatet skall bli. Har oftast en vision, som oftast ändras under tiden. Då är det bra att det tar tid. Rom byggdes inte på en dag!
Jag är iallafall supernöjd med den nya garderoben,, som tyvärr M kommer ha som förvaring. Aja, några saker skall jag nog smuggla in. Han har ju bara lite skjortor och byxor samt t tröjor..strumpor och kalsonger.. ganska många lådor över till mig. Eller hur! Får även ta över hela klädkammaren. Får bli veckans kvällsgöra.

Dörrarna är Elfa.. köptes när Fredells fanns. Ni förstår, många år sen. Elfa system köptes på Byggole. Passade på när dom hade 25% rabatt. De vita plastlådorna. Clas Ohlson.. egentligen vill jag ha rosa smmetslådor med lock.. eller mörkblåa duger bra med dessa vita, tills rosa sammets lådor dyker upp vid tillfälle. 

Min rosa glitterklänning har äntligen fått en plats.. M har lovat att jag får ha mina fåtal långklänningar. En sak vi missade i klädkammaren. Har ju aldrig ägt en långklänning. Ju äldre man blir desto fler långklänningar. Annars älskar jag korta klänningar med mörka strumpbyxor. Dock är den tiden förbi...

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0