2020-03-30 Sega chokladkakor


Helt veganska chokladkakor. Dom bästa 

200g mjölkfritt margarin
2dl brunt farinsocker
1.5 dl strösocker
2 msk kallt vatten
4.25 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 msk vaniljsocker
2 tsk maizena 
200g Odense mörk choklad som är helt vegansk 
1 dl odense mörk knappchoklad eller bara knappar

200 graders ugnsvärme. Grädda mitt i ugnen.
12 minuter.

Hacka chokladen. Blanda ihop alla ingredienserna. Rulla till runda bollar. Lägg på plåten med mellanrum. Låt stå i kylskåpet i ca 20 minuter innan gräddning.. mums
(null)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0