2019-07-21 Grovsopfärja Belinda

Dags för årliga turen till Grovsopfärjan Belinda. Grovsopfärjan angör alla bryggor runt oss som Sandhamn, Idholmen och Mjölkkilen, men inte Eknö brygga. Kanske ör så enkelt att de inte tänkt på oss. Vår brygga fyller 10 år iår. Alla andra bryggor är sen ursprunget.

Har lämnat önskemål till Värmdö Kommuns sopavdelning... vi får hålla tummarna att den angör Eknö till nästa år.

Iår åkte vi rakt över till Idholmens brygga med ett lass säckar, gamla täcken och kuddar. Stereo med enorma högtalare, säkert jätte bra på 90 talet. Hittade den längst in i förrådet. Ingen som saknat den. Så den åkte till tippen. 
Kollade med pappa först om han ville ha Farfars gamla stol, de ville han inte. Så den fick nytt liv av besättningsmännen som genast plockade den från metall kärlet👍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Folk hade ställt dit sakerna dagen innan..  alla hjälptes åt att bära ombord allt skräp. Skräp för en, fynd för en annan.

(null)

(null)

(null)
M hann åka hem en sväng för att hämta mer skräp. 
Snart börjar vi få ordning i förrådet. Så det går att komma in. Finns en del skräp under huset😂. Blir nästa års projekt. Då får vi hålla tummarna att Grovsopsfärjan öven angör Eknö Brygga. Då blir det tomt på skräp. Om det är något jag är duktig på är det att slänga, eller skänka saker.. Ha mycke prylar är inte min grej. En sak in en ut!
(null)
Radiatorerna på landet är så fina. Men tyvärr är samtliga trasiga😞 måste hitta likadana enkla vita, raka... vart efter vi renoverar åker den trasiga såklart inte upp.

Vi skall beställa två stycken till hösten... 
(null)

(null)
Farfars gamla stol... tyvärr använda den inte och trasig.. man får inte vara sentimental, då är det lätt att man blir samlare. De vill vi inte utsätta vår fina dotter, den dagen. Skall vara enkelt och uppstädat.
(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0