2019-07-15 Hastbullar - Mjölk & Äggfria

Lovade lillskrutt att baka. Blev hastbullar - ägg och mjölkfria. Eftersom lillskrutt fortfarande inte tål varken ägg eller mjölk.
Även mandlar verkar hon inte tåla. 

Allt går att baka, lite annorlunda bara.

Recept på ägg och mjölkfria Hastbullar

5 dl vetemjöl
1 msk potatismjöl 
3 tsk bakpulver
1 dl strösocker
1 msk hela kardemummakärnor som mortlars
100 g Mjölkfrittt margarin
2dl sojamjölk 

Pensla med lite flytande mjölkfritt margarin (milda culiness är även det helt mjölkfritt, lär alltid innehållsförteckningen.. om man inte köper Carlshamns Mjölkfria flytande)
Pärlsocker 
Ca 20 pappersformar

Blanda alla torra ingredienser. Smällt smöret. Blanda ner sojamjölken sen det smälta mjölkfria smöret. 

Klicka ner smet i varje pappersform. Pensla med mjölkfritt flytande margarin, häll på pärlsocker.
In i ugnen 200 g ( 180 varmluft) ca 10-12 minuter.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0