2019-04-02 Kladdkaka utan ägg och mjölk


Riktig mumsig kladdkaka, helt utan ägg och mjölk.

3 dl vetemjöl
2 dl strösocker
1.5 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
1/5 tsk bakpulver
En nypa salt
100 g mörk hackad mjölk och äggfri choklad, t,ex Lindt dessertchoklad 70%
2 msk ljus sirap
150 g smält smör. Mjölkfritt
2 msk iMat grädde 

Kokos till formen

Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg i ett bakplåtspapper i en form för den som inte orkar diska☺️. Pensla med det mjölkfria smälta smöret och strö rikligt med kokos.

Blanda alla torra ingredienser och den hackade chokladen. Veva ner det smälta mjölkfria smöret, sirapen och oatlys iMat grädde. Häll i formen. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter.. berorende på ugn styrka.

Mums

 

(null)

Ingår att slicka skålen, fick konkurrens av mina fina tjejer❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Alla torra ingredienser
(null)
Mjölkfritt smör och kokos i formen
(null)

(null)
Färdiga kakan, mums

(null)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0