2014-09-05 Handfat Catalano


Handfatet på plats. Vattnet kommer en annan dag

Handfat från Catalano. Sim ni ser fick de bli två konsoler,,,,, grrrrrr. Köper man ett handfat som har infästning i porslinet. Får vi skylla oss själva att vi inte va hemma och kontrollerade snickarna. En planka bakom panelens distans skulle varit pricken över iit... Men men, nu har vi ett antal hål bakom handfatet. Va gör de om hundra år😘









Inte hål för armaturen ! Hmm hur skall de gå😳



De fixar M, en liten markering.


En beskrivning hur man tar hål , vilken tuuur😮


En Körnare, slå hårt med en hammare! Håll tummarna





Oj oj



Blev jätte bra.


Jag är i vägen som vanligt



Vattenpasset att mäta hur högt upp handfatet skall vara. Rekommendationen är 83-87 cm. Blev 87,5. Ibland har man tur skulle lika väl kunnat bli 83 cm, eftersom vi febrilt fick borra efter regel... Ni tänker säkert, bara att kacka, de känner man, visst i vanliga fall hade de gått. Men panelen på väggen sitter med en distans på tre centimeter från väggen, då blir de svårt, är ihåligt överallt.  Eftersom vi mäter 178 respektive 182 cm i längd blir det perfekt. Vår lilla skitkorv som M kallar vår dotter är 171, får de bli pallen, om hon skall låna min toalett😘💨💞, skoja bara..


Inte brett mellan vägg och handfat, vi har förlorat 6 cm pga distansen mellan panel och vägg, samt panelen är drygt en centimeter. Vilket blir 8 cm som gått förlorat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0