2014-06-19 Citron Sill



Blir morgondagens lunch
 
Citron Sill
 
1 fpk 5-minuterssill
Rivet skal av en Citron
Saft av en halv citron
1 dl gräddfil
1 dl majonäs
2 msk fransk dijonsenap
1 msk grov och söt senap
1 msk flytande honung
4 msk hackad dill
knippe finklippt gräslök
Svartpeppar
 
1. Låt sillen rinna av i ett durkslag.
2. Riv citronen på den fina delen på rivjärnet, samt pressa halva citronen.
3. Skär sillen i en centimenter stora bitar.
4. Blanda sillen, rivna citronskalet och citronsaften i en skål. Låt stå under tiden såses rörs ihop.
5. Blanda gräddfil, majonäs, senap och honung, vispa lite lätt.
6. Hacka dillen och klipp gräslöken i små fina bitar och blanda ner i såsen.
7. Blanda ner sillen i den krämiga citronsåsen.
8. Häll upp i en nytvättad glasskål!
 
 




 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0