2013-04-28 Ananas doppad i choklad & kokos

Igår fick vi en trevlig nattgäst. Tjejerna tänkte nog sola å fika, men de va rätt kallt ute..
 
Igår fixade jag lite pina colada.... ananas doppad i 70% choklad. mums... Efter två timmar i kylen va dom perfekta..
Hittade två små damer som gottade sig med dom.. blev en över till mig.. men de va dom värda.
 
Denna fick jag:)
 
Färsk ananas, skuren i valfria bitar.
70% mörk choklad
Kokos
 
Smält chockladen i ett vattenbad (vatten i en kastrull + värmetålig skål). Doppa ananasen i chokladen, rulla därefter i kokos, placera på ett bakplåtspapper,,, låt stå kallt. Servera.. mums..
Om ananasen är blöt kan det bli svårt att doppa i choklad.. då vatten och choklad inte går ihop.. chokladen blir som smör...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0