2013-04-28 Ananas doppad i choklad & kokos
Igår fick vi en trevlig nattgäst. Tjejerna tänkte nog sola å fika, men de va rätt kallt ute..
Igår fixade jag lite pina colada.... ananas doppad i 70% choklad. mums... Efter två timmar i kylen va dom perfekta..
Hittade två små damer som gottade sig med dom.. blev en över till mig.. men de va dom värda.
Denna fick jag:)
Färsk ananas, skuren i valfria bitar.
70% mörk choklad
Kokos
Smält chockladen i ett vattenbad (vatten i en kastrull + värmetålig skål). Doppa ananasen i chokladen, rulla därefter i kokos, placera på ett bakplåtspapper,,, låt stå kallt. Servera.. mums..
Om ananasen är blöt kan det bli svårt att doppa i choklad.. då vatten och choklad inte går ihop.. chokladen blir som smör...
Om ananasen är blöt kan det bli svårt att doppa i choklad.. då vatten och choklad inte går ihop.. chokladen blir som smör...
Kommentarer
Trackback