2012-10-20 Cupcakes för Diabetiker!

 
16st Cupcakes för diabetiker
 
100g Mörk chokladkaka minst 70-90% choklad
100g smör utan salt
1 dl vispgrädde
2 ägg
2 msk kakao
1 vaniljstång
 
Smält smöret, blanda ner chokladen, veva ner grädden.
Vispa äggen poröst, vispa ner kakao och blanda i innehållet från vaniljstången. Veva ner smörblandningen.
Fördela i ca 16 små cupcakesformar. Använd gärna en form för muffins.
Gräddas 6min i 200 graders ugnsvärme.
 
Glace..
Smält 100 g mörk choklad, minst 70-90% choklad Blanda i lite grädde.
Bred på ett tunt lager överst..
 
Garnera med grädde och hallon, eller annan frukt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0