2012-03-02 Kycklingwraps
Häromkvällen försökte jag mig på K´s härliga wraps.. lyckades nog
inte riktigt lika bra. Fick då lära mig att smeten gör man dagen innan:)
Då gick de bättre.
Min tallrik ser dock inte lika tjusig ut som K´s.
Fyllning:
4 kycklingfiléer (eller en färdiggrillad kyckling som delats i små bitar)
2 gula lökar
1 tsk sambaloelek
salt och svartpeppar
2-3 dl creme fraiche
jag hade även i 8 champinjoner...
Riven ost (jag hade copps färdigrivna mozzarella ost)
Skär kycklingfiléerna i små tärningsbitar, stek kycklingen. Finhacka den
gula löken, stek även den. Jag använde mig även av champinjoner 8 st
finhackade som även dom stektes med. Häll i chemefrachen när allt är
färdigstekt, därefter sambaloeleken, salta och peppra efter tycke och smak.
Fyllningen kan med fördel göras dagen innan.
Fyll 8 st taccowraps med fyllningen. Pynta med lite riven ost. In mitt i ugnen i
ca 225 grader, tills dom fått färg.
Kommentarer
Trackback