2012-01-24 Lax igen...


Igår blev det ytterligare en nyttig rätt..

Lax i ugn med potatis och sparris..


Laxen
Lägg laxen på ett bakplåtspapper, salta med havssalt och peppra med
grovmalen svartpeppar.. In i ugnen 220 grader tills den fått fin färg.

Potatis
Koka potatisen, se till att koka potatisen innan laxen åker in i ugnen! gärna dagen innan.. 
Finhacka en rödlök blanda i olja och äppelcidervinäger, lite grovkornig senap,
hackad persilja, Italijensk salladskrydda, svartpepper och salt efter tycke och smak.
Låt stå! när potatisen svalnat , skär ner den i bitar, veva runt.
Blanda runt färsk spenat och hela coctailtomater.

Stek färsk eller frusen sparris med havssalt och servera till...

Idag blev det ingen sås,, men de gick lika bra me de..

Resten av familjen åt finskuren kassler till.. och L åt vanlig kokt potatis med en klick creme fraiche..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0