2011-11-01 Spenatpasta


Till middag idag blev det pasta med en spenat och fetaröra, mums va
gott..


Hackad frusen spenat ca 5 dl eller 750 gram... glömde mäta, tog ett halvt paket..
1 dl vatten
4 dl creme fraiche
några droppar flytande honung
1 grönsaksbuljongtärning
1 pkt fetaost
Salt och peppar efter smak

Spagetti till 4 personer

häll i vattnet i kastrullen och den frusna spenaten, tina upp spenaten långsamt.
Om du redan tinat spenaten behövs inte vattnet.
Lägg i buljongtärningen i spenaten, veva ner creme fraichen, smula ner fetaosten,
därefter honung, salt och peppar, veva runt och koka upp.
Under tiden kokkar ni spagettin.

Häll upp spagettin på ett stort fat och häll över spenatröran..
mums va gott de va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0