2010-03-25 Våffeldagen...
Idag blev det våfflor till middag med hallon, blåbär och en klick grädde.
Jag använde mig av en vanlig pannkakssmet men med lite mer dinkel-
vetemjöl. Om man har vatten istället för mjölk får du lite mer frasiga
våfflor. Men med mjölk blir det lite mer i magen:)
Våfflor för 4 personer
3 ägg
6 dl mjölk
4dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
nypa sallt för den som önskar.
Flytande margarin till våffelhjärnet..
Häll i en klick margarin i våffelhjärnet för varje gräddning.
3 dl vispgrädde som vispas
Frusna blåbär och hallon som tinats upp, För den som vill strö på lite
socker ovanpå grädden vid servering av våfflorna.
Kommentarer
Postat av: Tess
Vad gott det ser ut! :) Kram <3
Postat av: cilla
tack:)
Trackback