2009-07-08 Tonfiskrulle till lunch...
Igår tog jag lunch som man borde göra när man arbetar,, är som sagt lite dålig på att ta pauser.. men det är väl ett gott tecken på att man tycker jobbet är så himla kul:)
Till lunch åt jag Tonfiskrulle. Tog knappt 10 minuter att tillaga (en förutsättning är att man åt kokt potatis dagen innan!)
fyra personer...
2.5 dl cremefraich
1 burk abbas tonfisk normalstor burk med filebitar.
2tsk sambalolek
grovmalen svartpeppar efter smak
8 normalstora kokta potatisar (gärna med skal)
4 tunnbröd
4 salladsblad
8 små romantica tomater
2 avocado
4 cm hackad gurka
Blanda ihop Cremefraich, tonfisk och sambalolek (eller hur det nu stavas, starkt är det), peppra efter smak.
Skär potatisen i skivor och lägg ut den i mitten av tunnbrödet, ca 2 skivade potatisar per tunnbröd, riv salladsbladet över potatisen. Häll sedan cremefraichblandningen över salladsbladet, därefter resterande grönsaker. Vik ihop tunnbrödet.
Till lunch åt jag Tonfiskrulle. Tog knappt 10 minuter att tillaga (en förutsättning är att man åt kokt potatis dagen innan!)
fyra personer...
2.5 dl cremefraich
1 burk abbas tonfisk normalstor burk med filebitar.
2tsk sambalolek
grovmalen svartpeppar efter smak
8 normalstora kokta potatisar (gärna med skal)
4 tunnbröd
4 salladsblad
8 små romantica tomater
2 avocado
4 cm hackad gurka
Blanda ihop Cremefraich, tonfisk och sambalolek (eller hur det nu stavas, starkt är det), peppra efter smak.
Skär potatisen i skivor och lägg ut den i mitten av tunnbrödet, ca 2 skivade potatisar per tunnbröd, riv salladsbladet över potatisen. Häll sedan cremefraichblandningen över salladsbladet, därefter resterande grönsaker. Vik ihop tunnbrödet.
Kommentarer
Trackback