2018-10-20 Simning

Simning bästa mededinen mot hälsporre iallafall för mig. Efter en timmes simning på morgonen, slipper iallafall jag värk i foten.. Hälsporre är en inflammation som kan hålla i allt från några månader till över ett år.
Har nu simmat nästan varje morgon i 5 veckor, 
Inte helt fel sällskap på morgonsimningen. Jag, pensionärer och brandmän☺️ Fick nästan med mig en väninna som inte gillar simhallar. Gillar inte heller simhallar, men älskar att simma, va gör man när man inte har någon egen simhall. 
Det är sjukt många som simmar på morgonen.   Ibland har det varit 12 på två banor, då är det kö, mycke omkörning. De flesta är pensionärer, morgonpigga som egentligen kan simma när som heslt på dygnet, de vill säkert starta dagen med motion å lite morgonmöte i bassängen med resten av pensionärsligan. Så gulligt att se deras morgonmöten. Kanske om jag blir pensionär också får uppleva den fina gemenskapen de har. Nu skall jag testa på att vara hemmafru i några dagar innan ett spännande liv väntar oss☺️
(null)

(null)

(null)

(null)
Sjukgymnasten viste inte hur hon skulle hjälpa mig, när jag redan hade mer vertyg än hon själv kunde erbjuda. Dags att byta jobb, mitt drömjobb var sjukgymnast, kanske en anledning till alla verktyg, lite lärde jag mig på de kurser jag tog för att bli massör. Masserade tre personer efter utbildning, sen återgick jag till jobbet som Civilekonom. Är nog bättre på siffror och logiskt tänkande☺️. Saknar den sjukgymnast jag gick hos för 7 år sen. Då fick jag elstötar, gick över på tre månader. 
(null)
Denna roller är bara bäst. Rulla fötterna om man sitter mycke på jobbet å har hälsporre. Då går det att resa sig utan problem... eller rulla i några minuter innan du kliver ur sängen på morgonen. Ni som haft hälsporre vet vad jag pratar om...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0