2018-11-23 Julgodis

Iår startade vi tidigt med godisbaket. Inte ens december, nästan en månad innan. 

Har ju äran att sluta halv tre på fredagar, riktig lyx, innan de en timmes träning. Kan inte bli bättre start på helgen. Känner mig som en ny människa som klivit ut ur en bubbla. 
Vi började baka redan på eftermiddagen efter att jag hämtat lillskrutt på förskolan.  
Slutade baka vid 12. Blev inte mycke. Vi misslyckade med en del, mintkyssar känns som att vi alltid misslyckas med. Testade t.o,m. Pernillas recept, men vi lyckades inte... Tillslut blev det apotekets som vispades kall och skall stå två dagar, den smakade tandkräm😬. Jaja, kanske skall satsa på något annant.
(null)
En liten som hade tålamod. Ett halvt pepparkakshus. Nästa fredag tar vi andra halvan.
(null)

(null)

(null)

(null)
Mellis innan pepparkaksbak. 
(null)
Smälla K hade köpt present till lillskrutt. En skärbräda med korvar iträ och en träkniv. Så roligt. Blir fint när lillskrutt får eget rum snart.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Man får inte slå knut på sig själv. Iår blev det fördigköpt pepparkakshus och bakning glue, samt kristyr. Helt mjölkfritt och äggfritt. Perfekt för lillskrutt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Sista försöket med mintkyssar.
(null)

(null)
Vi skall nog hålla oss till knäck och kola. 
(null)

(null)
Klubbor 

(null)
En som vägrade äta när mormor och morfar försökte. Men när K försökte så gick det fin fint. Ett annat sätt som fungerade utmärkt. 
(null)

(null)

(null)
M fixade middag, toastskagen. Mums.
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0