2017-06-22 Ile de Porquerolle

Idag åkte vi till ön Ile de Porquerolle. Tog dryga timmen till hamnen i Hyeres. Därefter en båttur på en 20 minuter med båt över till ön. 70 euro. L och J åkte som ungdomar halva priset☺️. Vuxna är från 26. Lillskrutt åkte gratis. Kändes som vi hade ett tvillingpar med en liten😌 vid biljettluckan. 


När vi kom fram till ön slogs hettan emot oss.... rekommenderat är att hyra cykel. Blev lite svårt med en liten Som ännu inte sitter men står för det mesta. 

Vi promenerade de 2,5km till finaste stranden på Rivieran, Notre Dame... så fint. Värt varje steg. Lillskrutt sov, lite för varmt för henne. Nästa gång jag åker hit får bli en vår eller höst. 

Lillskrutt badade för första gången i Medelhavet. Hon behövde kylas ner. Vi sköljde av henne med dricksvatten. Hon trivdes som fisken i vattnet. Vi var inte ensamma med barn. Kryllade av vagnar och småttingar. Men tror inte det var så bra för henne i hettan. Tre fyra år hade varit bättre. Då kunde vi hyrt cykel och kärra där hon kunde sitta och få svalka i det lilla vinddrag som blir efter en cykel..

Fanns en massa mysiga restauranger om man tog sig en bit upp från hamnen.

Hit vill jag tillbaka. Även Hyeres såg mysig ut med milslånga sandstränder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0