2017-08-22 Hotell Brixiade / Hotell Triton

Vi hade bokat hotell Brixiade i staden Cochem,,, när vi väl checkade in, fick vi veta att rummet låg på hotell Triton, tredje byggnaden från där vi checkade in. Blev grymt besviken... Parkering skulle ingå, men fanns bara totalt 10 parkeringar till detta stora hotell, fick stå på gatan och dessutom betala, inte hela världen, men sista platsen tog vi.


Utsikten från balkongen däremot kunde man inte klaga på, den var enastående.

Dags för frukost, bara att åka ner fem våningar med hiss, sedan ut genom hotell Triton för att promenera tre byggnader bort mot hotell Brixiade. Inte gick vi tillbaka för att borsta tänderna. Vi tog med oss packningen och åkte. Aldrig mer hotell Brixiade, då man inte vet om man får ett rum flera byggnader bort. 

Näää, detta hotell får tyvärr bara en stjärna, de borde bli av med sina stjärnor pga av sitt sidohotell, huvudbyggnaden däremot var hur lyxigt som helst! Men men, sånt är livet, det är bara ett hotell, vi hade ialla fall någonstans att bo. En övernattning kostade 2200kr

Jo mattan på golvet hade som döda möss😳, Hua.... kanske hett i Tyskland!

Mot frukost i andra byggnaden, mycke motion
Hotell Brixiade till höger där jag bokat, själva rummet jag bokat låg i deras annex två hus bort från huvudbyggnaden... det kallar jag inte fyrstjärnigt.
Hade bokat hotell Brixiade men Rummet låg i hotell Triton!
utsikten var hur bra som helst
Mönster likt döda råttor😳
Ser ut som döda möss på mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0