2016-09-11 Flaggstång!

Kul! När grannen skaffar flaggstång och bor två meter nedanför oss. Sista kvällssolen fångas av flaggan😬. Flaggan blir i ögonhöjd med vår altan. Jag vet, vi bor i ett tätbebyggt villaområde. Han kunde köpt en 12 meter flaggstång istället för en som är sex meter.  Kanske de inte tänkte på. Det positiva är att vi själva slipper skaffa en själva... Brukar sällan bli uppretad över saker, detta är definitivt inget att reta sig på, men de kunde väl frågat!  En sak om våra tomter låg på samma våglängd!!! Samma granne som har bikupor vars bin mer än ofta svärmar in på vår tomt. 
Vi bor ändå i ett tätbebyggt område. Vi visar alltid hänsyn och frågar oss för innan vi gör något.  

Jag får be M gjuta in fundament i muren mot grannen, till ett flaggspel, flaggstänger för alla länder. Det behövs ju inget bygglov👍☺️. 

Får se vad vår andra granne tycker som har kvällssol med flaggstång som skymmer sista strålarna, vi  har iallafall möjlighet att flytt uteplatsen. Nu begär vi bygglov för en inglasadveranda👍😄, eller en attefallare. Vilket vi inte gjort för vi har tänkt på grannarna och att de då inte får någon sol under dagen. 

Man behöver inte bygglov för att sätta upp en flaggstång, dock bör den sticka 3-4 meter över huset,  vår tomt sticker 2 meter över deras tomt, som ligger framför deras. Varpå flaggan hamnar mittför vår tomt! Det blir nog jättebra😃. Bara sjötomten som saknas.



Hur många bemärkelsedagar kan man ha! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0