2014-09-25 Skölja eller inte!

 
Jag vet inte hur ni gör hemma hos er.. Själv föredrar jag att handdiska. Mannen min han vet hur man diskar och sköter diskmaskinen...Hemma hos oss är det mannen min som äger diskmaskinen och dess skötsel!
 
Enligt M skall man alltid skölja av tallriken, ställa tallriken åt rätt håll, samma gäller knivar och gafflar.. skaftet ner, annars blir det inte rent.
 
Hmm. själv skrapar jag bara av resterna och in i diskmaskinen, allt åker in i diskmaskinen, sedan trycker jag på knappen, får dock ofta en liten tillsägelse samt en instruktion över hur man skall göra...
 
Jag har ju alltid sagt, varför fördiska, när man har en diskmaskin. Varpå jag alltid diskar förhand.
 
Nu har jag tillverkarna på min sida.. Yes , äntligen kan jag bara skrapa av och in i diskmaskinen, kanske behöver mannen min en liten utbildning.. Här har du älskling, om jag känner dig rätt har du redan läst artikeln i dagens aftonblad, men inte sagt något. Puss!
 
Ok.. håller me,, om du har spenat eller Avocado på porslinet och inte skall diska maskinen direkt, då kan det vara idé att skölja av. Det framgår inte vilken typ av mat tillverkarna har haft på sitt porslin:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0