2014-03-20 Nacka Bygg1

Nacka Bygg1 har varit här och satt upp panelen i lilla toaletten. Äntligen.
På en dag har dom fixat nytt gips i taket och klätt in hela toaletten med liggande panel från Moelven.... Samt fodrat in fönster och dörr. Riktigt snyggs blev det. Dom gjorde ett otroligt bra och proffsigt jobb. Kan verkligen rekommendera denna byggfirma.
http://nackabygg1.se/
 
Soffan fick besök av toa dörren..
 
Bild FÖRE....
Bild EFTER.  Ser ut som en bastu.. men jag skall måla.. Vilken färg tror ni det blir?
 
M va imponerad av att det gick så snabbt... å blev så bra gjort.
 
 

Nytt gips i taket.. sååå fint.
 
 
 
Denna fina lilla tjej som nu blivit stor vaktar i hallen. Till en stolt mamma, en fin tjej som kan allt och är bra på allt och sätter upp delmål och långsiktiga mål i sitt unga liv, trots två curlande föräldrar.. jag tror nog inte att problemet  är barn som curlas utan barn som aldrig curlas! Verkligheten är ju faktiskt att curlande barn är ett privilegium för friska välbetalda medelklassföräldrar,, stora problemet är inte de barn som curlas, utan alla de barn man önskade att någon vuxen, någon enda gång kunde få bli curlad.. Alla tycker vi olika. Nog om de.. alla föräldrar får göra som dom vill. Det viktiga är att våra barn mår bra och att vi visar att vi älskar dom oavsett. Alltid stötta, respektera och finnas när vi behövs. Givetvis har curlingen gått för långt om man ringer till doktorn för sitt vuxna barn för en enkel förkylning,,, men var och en får sköta sitt så blir det alltid bra i slutänden..  Nä nu blev det djupt:)
I helgen blir det målning av Bastun!!! skall vara klart på söndag... Nästa vecka kanske elektrikern kommer och sedan rörmokaren, sedan kanske man kan gå på toa, på denna efterlängdade lilla toalett, som nu blivit ännu mindre:)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0