2014-07-02 Landet!


Vi trotsade dom tunga molnen å åkte ut till landet i Söndags... Inte en droppe regn fick vi, de va värre med dimman! Kändes inte som i slutet av Juni... nästan Juli. Tur vi inte hade semester tidigt iår.. Men nästa vecka då är vi lediga och tänkte tillbringa veckan ute på landet... sedan jobbar vi i några veckor....vi får hoppas på en varm och skön augusti..
 

Hugo och Farmor följde me. Åka båt är nog inte Hugos största intresse. När vi väl kom fram till landet.. ja då hittade Hugo själv upp till Huset..


Bäst att hålla fast i relingen!

...


Inte kul när man upptäcker att någon fyllt vår soptunna med en extra säck, kanske en seglare som ville slänga sopor! Kanske är det hänglås som gäller framöver .



En som ville gömma sig under filten på hemresan.
 


 
Bakom vindrutan va heller inte helt fel.

Väl hemma hos farmor och farfar blev vi bjudna på en otroligt god middag ute på deras mysiga glasveranda. Den dom har ute blåste iväg med förra veckans storm! Nudlar med wook och sötsursås bjöds det på, mums va gott. En liten Pelle ville också vara me å få sig en liten kycklingbit med stark sötsursås... ja säger då de, är det något som Pelle inte äter! Jo... om strömmingen inte är nyfiskad,, då blir han tydligen kräsen.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0