2014-04-08 Korvgubben..

Nu börjar det bli avancerat! M i köket för andra veckan.... Inte varmkorv med bröd, Igår lagade han korvstroganoff, en kastrull med vanlig falukorv och en med kalkonfalukorv...
 
Nu är han uppe i tre rätter.. Varmkorv med bröd, Carbonare och Korvstroganoff.. Han har även sniffat lite på Wienerschnitzel. Snart tar han över köket, inte mig emot..
 
Stroganoff på olika vis
1 ring falukorv , 1 ring kalkonfalukorv
1 lök till varje falukorvring
ca 5msk tomatpuré till varje falukorvring
vetemjöl
Mjölk
1 Buljongtärning (hönsbuljong till kalkonfalukorvringen och köttbuljong till falukorvringen)
grovmalen svartpeppar..
 
Riv löken och skär falukorven i avlånga stavar, Ta fram två kastruller för tillagning av vardera falukorvsring.
Stek korven och löken med lite smör. Veva ner tomatpurén, därefter mjölet och sist mjölken.
Rör runt. Rör ner buljongen. Peppra och salta... Låt koka i några minuter.
 
Uncle Bens ris är inte helt fel serveringstips.
 
 
Stroganoff med Kalkonfalukorv
 
Stroganoff med äkta falukorv
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0