2013-07-12 Arlas Mjukglass

 
Inte riktigt lika fint som när man köper mjukglass i kiosken... Helt ok..
Här har vi vispat efter att vi tagit ut ur frysen...
 
Här läste jag inte innehållförteckningen... Då smakar den som vanlig kulglass... Det gick också lika bra de.
 
 
Arlas mjukglass skall vispas i 2 minuter till en fluffig smet innan den åker in i frysen.
Har man en glassmaskin kan man få mjukglass direkt på 30 minuter.. annars in i frysen i ca 3 1/2 timme, därefter vispas glassen igen innan den åker i en våffelstrut... Mums..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0