2011-11-07 Timjan Dragon kyckling



Kyckling....

Kycklingfileer 4st
4 dl vatten
2 kyckling buljongtärningar eller höns.
2 små lökar
2 små röda äpplen skalade
1 citron
1-2 vitlöksklyftor
1 msk timjan
1-2 msk dragon
havssalt
1 röd chili
2dl grädde
1 knippe persilja

hacka lök och fräs i lite olja i en gjutjärnskastrull, häll i vatten, buljong,
hacka äpplena och lägg i, riv och pressa i citronen, finhacka vitlöken och chilin,
Lägg i kyckliingen samt kryddorna.
Koka i ca 60 minuter.
Plocka ur kycklingen, häll i grädden och mixa såsen till en fin sås. Lägg tillbaka
kycklingen i såsen.

Servera kokt broccoli och ris till..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0