Det kanske blir tandställning till Lisa ialla fall....

Idag var det dags för tandläkaren, lisa skulle på återbesök:) Vi var hos tandläkaren för en månad sedan för att kontrollera om det var möjligt med tandställning för Lisa i underkäken, men hon fick nedslag.

Lisa följde sedan med mig till min tandläkare som sätter tandställning han upptäckte ett tungbettfel? vad det nu är i tandläkarvärlen. Men kort och gott när hon biter ihop så pressas tungan ut mellan tänderna och får inte plats vilket inte är bra på nätterna, svårare att andas mm.
Min tandläkare bad om ett utdrag från folktandvården i Boo, vilket dom frågade lite om när vi var där idag. Varpå Lisa sa att vi skulle gå till en annan tandläkare för att få ett till utlåtande.. Då kallade hon på förstärkning:) en annan tandläkare på Boo kom in och tittade på Lisas tänder och kunde konstatera att det visst var möjligt att få tandställning. Hon kommer nu bli kallad för en till undersökning...
När vi var första gången så menade tandläkaren att dom mäter bettet och det spelar ingen roll vilken tandläkare vi går till, ingen kommer godkänna en tandställning i hennes fall. Tydligen stämmer inte detta efter dagens tandläkarbesök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0